Politieopnames terreurverdachten

Politieopnames terreurverdachten Londen, 18 jan. De Britse recherchedienst New Scotland Yard heeft gisteren foto’s vrijgegeven van vermoedelijke voorbereidingen op de mislukte aanslagen op het openbaar vervoer in Londen op 21 juli 2005. Bovenstaande foto, uit mei 2004, toont verdachte Ramzi Mohammed (l) tijdens een kampeersessie in het noord-Engelse Lake District waar vijf van de zes verdachten bijeenkwamen. De foto, genomen door een observant van New Scotland Yard, fungeert als bewijsmateriaal in de rechtszaak die maandag begon. De observant zei dat de verdachten onder meer exerceerden met rugzakken. Mohammed poogde op 21 juli 2005 vergeefs een bomrugzak te laten exploderen in de metro. Foto Reuters Ramzi Mohammed (L) is seen in this handout image taken by a police surveillance team in May 2004 at a camp site in Bays Brown Farm in Cumbria, and released by New Scotland Yard on January 17, 2007. Police witnesses, Mark Stevens and Philip Marshall, confirmed earlier evidence to a London court that Ramzi Mohammed and other men were observed and photographed for about four hours at the camp site in northern England's scenic Lake District. Ramzi Mohammed is one of the six men on trial accused of plotting to carry out suicide attacks on London's transport system on July 21, 2005. THE FACES OF THE OTHER MEN IN THE PICTURE WERE BLURRED AT SOURCE TO PROTECT THEIR IDENTITIES. QUALITY FROM SOURCE FOR EDITORIAL USE ONLY NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. REUTERS/Scotland Yard/Handout (BRITAIN)
Politieopnames terreurverdachten Londen, 18 jan. De Britse recherchedienst New Scotland Yard heeft gisteren foto’s vrijgegeven van vermoedelijke voorbereidingen op de mislukte aanslagen op het openbaar vervoer in Londen op 21 juli 2005. Bovenstaande foto, uit mei 2004, toont verdachte Ramzi Mohammed (l) tijdens een kampeersessie in het noord-Engelse Lake District waar vijf van de zes verdachten bijeenkwamen. De foto, genomen door een observant van New Scotland Yard, fungeert als bewijsmateriaal in de rechtszaak die maandag begon. De observant zei dat de verdachten onder meer exerceerden met rugzakken. Mohammed poogde op 21 juli 2005 vergeefs een bomrugzak te laten exploderen in de metro. Foto Reuters Ramzi Mohammed (L) is seen in this handout image taken by a police surveillance team in May 2004 at a camp site in Bays Brown Farm in Cumbria, and released by New Scotland Yard on January 17, 2007. Police witnesses, Mark Stevens and Philip Marshall, confirmed earlier evidence to a London court that Ramzi Mohammed and other men were observed and photographed for about four hours at the camp site in northern England's scenic Lake District. Ramzi Mohammed is one of the six men on trial accused of plotting to carry out suicide attacks on London's transport system on July 21, 2005. THE FACES OF THE OTHER MEN IN THE PICTURE WERE BLURRED AT SOURCE TO PROTECT THEIR IDENTITIES. QUALITY FROM SOURCE FOR EDITORIAL USE ONLY NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. REUTERS/Scotland Yard/Handout (BRITAIN) REUTERS