Overige Films

Hot Shots! (Jim Abrahams, 1991, VS). Geslaagde persiflage op Top Gun en soortgenoten. Elite-piloot Charlie Sheen neemt deel aan operatie Sleepy Weasel en valt ‘als een blinde dakbedekker’ voor de vrouwelijks psychiater van de basis. Gebrek aan subtiliteit en goede smaak behoort tot de stijlprincipes. RTL7, 20.30-21.55u.

Coyote Ugly (Vavid McNally, 2000, VS). Routinevariatie op Flashdance over ambitieuze liedjesschrijfster die in New York aan de slag gaat als bardame in hitsige nachtkroeg. Met Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman. Net5, 20.30-22.20u.

Men in Black (Barry Sonnenfeld, 1997, VS). Sciencefictionkomedie vol uitzinnige actie en verrukkelijk voorspelbare visuele en verbale grappen. Behalve Tommy Lee Jones is ook Will Smith een man in het zwart, die assisteert bij de geboorte van een buitenaardse inktvis en de aarde beschermt tegen een gigantische kakkerlak. Veronica, 21.30-23.10u.