Mohammed en Omnya

Mohammed en Omnya Acteur Sabri Sada El Hamus speelt in de prachtige monoloog Mohammed en Omnya een Egyptische migrant die tijdens het gebed door zijn vrouw wordt vermoord. Terwijl de vrouw het lichaam in stukken snijdt, om de pure ziel van zijn verdorven last te bevrijden, keert de ziel van de man terug in de geschiedenis. Wat ging er mis tussen man en vrouw? Voorbij de dood hervinden man en vrouw elkaar. Mohammed en Omnya is deel 2 van een vijfdelige serie over de islam. Tournee t/m 15 febr. Inl. www.theaterfrascati.nl
Mohammed en Omnya Acteur Sabri Sada El Hamus speelt in de prachtige monoloog Mohammed en Omnya een Egyptische migrant die tijdens het gebed door zijn vrouw wordt vermoord. Terwijl de vrouw het lichaam in stukken snijdt, om de pure ziel van zijn verdorven last te bevrijden, keert de ziel van de man terug in de geschiedenis. Wat ging er mis tussen man en vrouw? Voorbij de dood hervinden man en vrouw elkaar. Mohammed en Omnya is deel 2 van een vijfdelige serie over de islam. Tournee t/m 15 febr. Inl. www.theaterfrascati.nl

Acteur Sabri Sada El Hamus speelt in de prachtige monoloog Mohammed en Omnya een Egyptische migrant die tijdens het gebed door zijn vrouw wordt vermoord. Terwijl de vrouw het lichaam in stukken snijdt, om de pure ziel van zijn verdorven last te bevrijden, keert de ziel van de man terug in de geschiedenis. Wat ging er mis tussen man en vrouw? Voorbij de dood hervinden man en vrouw elkaar. Mohammed en Omnya is deel 2 van een vijfdelige serie over de islam.

Tournee t/m 15 febr. Inl. www.theaterfrascati.nl