Jarvis

Jarvis Als zanger van Britpopgroep Pulp zorgde Jarvis Cockers voor enkele van de meest verheven popmomenten van de jaren negentig met knappe liedjes als Common people en Sorted for E’s and whiz. Marianne Faithfull, Nancy Sinatra en Charlotte Gainsbourg wisten hem nadien te vinden voor songmateriaal. Als solist put hij onder meer uit de nummers die hij voor hem schreef, maar ook de protestsong (Cunts are still) Running the world zal niet op zijn repertoire ontbreken. 22 jan Paradiso, Amsterdam RELAXED MUSCLE, JARVIS COCKER FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Als zanger van Britpopgroep Pulp zorgde Jarvis Cockers voor enkele van de meest verheven popmomenten van de jaren negentig met knappe liedjes als Common people en Sorted for E’s and whiz. Marianne Faithfull, Nancy Sinatra en Charlotte Gainsbourg wisten hem nadien te vinden voor songmateriaal. Als solist put hij onder meer uit de nummers die hij voor hem schreef, maar ook de protestsong (Cunts are still) Running the world zal niet op zijn repertoire ontbreken.

22 jan Paradiso, Amsterdam