EVENEMENTEN

EVENEMENTEN De doodVanaf 19 januari t/m 31 maart presenteert het Rijksmuseum een seizoen lang evenementen die in het teken staan van het thema de dood. Elke vrijdagavond zijn er optredens, lezingen en films in samenwerking met het Filmmuseum. Zo zal dichter F. Starik van ‘De eenzame uitvaart’ naamloze slachtoffers uit de Gouden Eeuw eren met een gedicht en presenteert ontwerper Edwin Oudshoorn zijn bijzondere kledingcollectie ‘Doodsgewoon’ in het museum. Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 1, Amsterdam. Inl 020-6747222 & www.rijksmuseum.nl/dood
EVENEMENTEN De doodVanaf 19 januari t/m 31 maart presenteert het Rijksmuseum een seizoen lang evenementen die in het teken staan van het thema de dood. Elke vrijdagavond zijn er optredens, lezingen en films in samenwerking met het Filmmuseum. Zo zal dichter F. Starik van ‘De eenzame uitvaart’ naamloze slachtoffers uit de Gouden Eeuw eren met een gedicht en presenteert ontwerper Edwin Oudshoorn zijn bijzondere kledingcollectie ‘Doodsgewoon’ in het museum. Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 1, Amsterdam. Inl 020-6747222 & www.rijksmuseum.nl/dood

De doodVanaf 19 januari t/m 31 maart presenteert het Rijksmuseum een seizoen lang evenementen die in het teken staan van het thema de dood. Elke vrijdagavond zijn er optredens, lezingen en films in samenwerking met het Filmmuseum. Zo zal dichter F. Starik van ‘De eenzame uitvaart’ naamloze slachtoffers uit de Gouden Eeuw eren met een gedicht en presenteert ontwerper Edwin Oudshoorn zijn bijzondere kledingcollectie ‘Doodsgewoon’ in het museum.

Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 1, Amsterdam. Inl 020-6747222 & www.rijksmuseum.nl/dood