Ejaculerend bier

Ik schreef eerder dat bier niet langer voor elf uur ‘s avonds op het Russische beelbuis mag en mensen of dieren in bierspotjes verboden zijn. Dus voor wie maakt het luxe biermerk (en levensstijl) Tinkoff dan deze nieuwe, semi-opwindende reclame? Voor de bioscoop, neem ik aan. Met deze smaakvol ejaculerende bierfles is Tinkoff zonder meer schatplichtig aan Harry-Egipt, het oversekste reclamegenie uit Estland. Neem deze gouwe ouwe, waarin Egipt de ejaculerende fles op afstotelijke –

mousehome.jpgIk schreef eerder dat bier niet langer voor elf uur ‘s avonds op het Russische beelbuis mag en mensen of dieren in bierspotjes verboden zijn. Dus voor wie maakt het luxe biermerk (en levensstijl) Tinkoff dan deze nieuwe, semi-opwindende reclame? Voor de bioscoop, neem ik aan.

Met deze smaakvol ejaculerende bierfles is Tinkoff zonder meer schatplichtig aan Harry-Egipt, het oversekste reclamegenie uit Estland. Neem deze gouwe ouwe, waarin Egipt de ejaculerende fles op afstotelijke - en wellicht effectieve - wijze inzet.

Overigens vind ik veel nieuwe Harry Egipt-filmpjes op YouTube, waaronder deze, of dit meesterwerkje. De oude meester van de Sovjet-ranzigheid kwam ook uitgebreid aan bod in de aftiteling van de fim Borat. (okay, ‘Culturul Learnings of America for Make Benefit Great Nation of Kazakhstan’)

 

    • Coen van Zwol