De Varkensfabriek

De Varkensfabriek Het Marokkaans-Nederlandse duo De Varkensfabriek komt met zijn tweede voorstelling Het spreekuur. Na de dood van de vader komen drie broers in zijn koffiehuis bijeen om de begrafenis te regelen. Met aanstekelijke snelheid, plezier en energie spelen de twee zestien dubbelrollen, waaronder de leeghoofdige verloofde, de luidkeels treurende moeder, de weggestopte tweelingzusjes, de racistische Surinamer en de Limburger met zijn betoog over de Afrikaanse sprinkhanenplaag. Tournee t/m 12 mei. Inl. 020-6260350 of www.grunfeld.n Foto Jean van Lingen Mohammed Azaay (links) en Karim el Guennouni als de tweelingzusjes, één van hun vele rollen in ‘Spreekuur’. Foto Jean van Lingen Mohammed Azaay (links) en Karim el Guennouni. FOTO Jean van Lingen
De Varkensfabriek Het Marokkaans-Nederlandse duo De Varkensfabriek komt met zijn tweede voorstelling Het spreekuur. Na de dood van de vader komen drie broers in zijn koffiehuis bijeen om de begrafenis te regelen. Met aanstekelijke snelheid, plezier en energie spelen de twee zestien dubbelrollen, waaronder de leeghoofdige verloofde, de luidkeels treurende moeder, de weggestopte tweelingzusjes, de racistische Surinamer en de Limburger met zijn betoog over de Afrikaanse sprinkhanenplaag. Tournee t/m 12 mei. Inl. 020-6260350 of www.grunfeld.n Foto Jean van Lingen Mohammed Azaay (links) en Karim el Guennouni als de tweelingzusjes, één van hun vele rollen in ‘Spreekuur’. Foto Jean van Lingen Mohammed Azaay (links) en Karim el Guennouni. FOTO Jean van Lingen Lingen, Jean van

Het Marokkaans-Nederlandse duo De Varkensfabriek komt met zijn tweede voorstelling Het spreekuur. Na de dood van de vader komen drie broers in zijn koffiehuis bijeen om de begrafenis te regelen. Met aanstekelijke snelheid, plezier en energie spelen de twee zestien dubbelrollen, waaronder de leeghoofdige verloofde, de luidkeels treurende moeder, de weggestopte tweelingzusjes, de racistische Surinamer en de Limburger met zijn betoog over de Afrikaanse sprinkhanenplaag.

Tournee t/m 12 mei. Inl. 020-6260350 of www.grunfeld.n