De eerste stapjes (4)

Sabine Go: „Door een ongelukkige val liep mijn vader ernstig nek- en rugletsel op en was aanvankelijk vrijwel helemaal verlamd. Wat weinigen voor mogelijk hielden, gebeurde, zoals blijkt uit deze still van een filmpje: gesteund door mijn moeders onnavolgbare optimisme en na een paar maanden zware revalidatie zet opa zijn eerste stapjes.”
Sabine Go: „Door een ongelukkige val liep mijn vader ernstig nek- en rugletsel op en was aanvankelijk vrijwel helemaal verlamd. Wat weinigen voor mogelijk hielden, gebeurde, zoals blijkt uit deze still van een filmpje: gesteund door mijn moeders onnavolgbare optimisme en na een paar maanden zware revalidatie zet opa zijn eerste stapjes.”

Sabine Go: „Door een ongelukkige val liep mijn vader ernstig nek- en rugletsel op en was aanvankelijk vrijwel helemaal verlamd. Wat weinigen voor mogelijk hielden, gebeurde, zoals blijkt uit deze still van een filmpje: gesteund door mijn moeders onnavolgbare optimisme en na een paar maanden zware revalidatie zet opa zijn eerste stapjes.”