Correcties & aanvullingen

Stork

In het stuk Wie heeft de macht in het bedrijfsleven (17 januari, pagina 12) zegt Mina Gerowin van Stork-aandeelhouder Paulson: „Luistert u niet naar al die mensen die vandaag het woord hebben gevoerd. Ze begrijpen niet waar ze over praten.” Voor een juist begrip zijn de woorden die daarop volgden, maar niet in de krant stonden, van belang: „als ze het hebben over Centaurus en Paulson, de winsten van vorig jaar, de prijzen waarvoor we hebben gekocht, of hoe we investeren.”

The Box

Het artikel Omgekeerde van Tien (16 januari, pagina 27) vermeldt dat directeur Leo Houkamp jongerenzender The Box exploiteerde. Dat moet zijn: winkelketen The Box Fashion.

Pim Fortuyn

De recensie Een terechte identificatie (15 januari, pagina 20) noemt Pim Fortuyn de charismatische en omstreden lijsttrekker van Leefbaar Nederland die in mei 2002 werd vermoord. Ten tijde van de moord was Fortuyn lijsttrekker van de LPF.

Aan de lijn...

Bij de rubriek Aan de lijn ... (17 januari, pagina 10) is de naam van de auteur weggevallen. Dat was Mark Kranenburg.