Cecilia

Cecilia Orkater brengt Cecilia en het meisje voor ½ dagen, een muzikale voorstelling over een uitgeblust echtpaar dat wordt opgeschrikt door de komst van een levenslustig meisje. De Friese fadozangeres Nynke Laverman zingt en speelt haar als een lieftallige geest: ze personifieert het onvervulde verlangen, net zolang tot de verlangens van man en vrouw elkaar vinden in een optimistische dans. De muziek van Boudewijn Tarenskeen doet wonderen, dromerig en sprookjesachtig is de sfeer. Tournee t/m 31 maart. Inl 020-6060600 of www.orkater.nl.
Cecilia Orkater brengt Cecilia en het meisje voor ½ dagen, een muzikale voorstelling over een uitgeblust echtpaar dat wordt opgeschrikt door de komst van een levenslustig meisje. De Friese fadozangeres Nynke Laverman zingt en speelt haar als een lieftallige geest: ze personifieert het onvervulde verlangen, net zolang tot de verlangens van man en vrouw elkaar vinden in een optimistische dans. De muziek van Boudewijn Tarenskeen doet wonderen, dromerig en sprookjesachtig is de sfeer. Tournee t/m 31 maart. Inl 020-6060600 of www.orkater.nl.

Orkater brengt Cecilia en het meisje voor ½ dagen, een muzikale voorstelling over een uitgeblust echtpaar dat wordt opgeschrikt door de komst van een levenslustig meisje. De Friese fadozangeres Nynke Laverman zingt en speelt haar als een lieftallige geest: ze personifieert het onvervulde verlangen, net zolang tot de verlangens van man en vrouw elkaar vinden in een optimistische dans. De muziek van Boudewijn Tarenskeen doet wonderen, dromerig en sprookjesachtig is de sfeer.

Tournee t/m 31 maart. Inl 020-6060600 of www.orkater.nl.