August Sander

August Sander Fotograaf August Sander (1876-1964) verzon het plan in 1922. Een encyclopedie van zijn tijd wilde hij maken met alleen maar portretten en gearrangeerd langs de lijnen van beroepsgroepen, rangen en standen. Menschen des 20sten Jahrhunderts, noemde hij het project. Foam wijdt een boeiende en bij vlagen ontroerende presentatie aan Sanders project, waarin hij met minimale middelen de wereld van het interbellum laat zien. August Sander t/m 21 maart, Foam, Keizersgracht 609, Amsterdam. Dag 10-17u, do en vr 10-21u This is an image taken by August Sander entitled "Middle-class Children" taken in 1925. (AP Photo/August Sander) **MANDATORY CREDIT: Copyright 2004 Die Photographische Sammlung/SK Stiftung Kultur-August Sander Archiv, Cologne/ARS, NY**
August Sander Fotograaf August Sander (1876-1964) verzon het plan in 1922. Een encyclopedie van zijn tijd wilde hij maken met alleen maar portretten en gearrangeerd langs de lijnen van beroepsgroepen, rangen en standen. Menschen des 20sten Jahrhunderts, noemde hij het project. Foam wijdt een boeiende en bij vlagen ontroerende presentatie aan Sanders project, waarin hij met minimale middelen de wereld van het interbellum laat zien. August Sander t/m 21 maart, Foam, Keizersgracht 609, Amsterdam. Dag 10-17u, do en vr 10-21u This is an image taken by August Sander entitled "Middle-class Children" taken in 1925. (AP Photo/August Sander) **MANDATORY CREDIT: Copyright 2004 Die Photographische Sammlung/SK Stiftung Kultur-August Sander Archiv, Cologne/ARS, NY** Associated Press

Fotograaf August Sander (1876-1964) verzon het plan in 1922. Een encyclopedie van zijn tijd wilde hij maken met alleen maar portretten en gearrangeerd langs de lijnen van beroepsgroepen, rangen en standen. Menschen des 20sten Jahrhunderts, noemde hij het project.

Foam wijdt een boeiende en bij vlagen ontroerende presentatie aan Sanders project, waarin hij met minimale middelen de wereld van het interbellum laat zien.

August Sander t/m 21 maart, Foam, Keizersgracht 609, Amsterdam. Dag 10-17u, do en vr 10-21u