Atlas Ensemble

Atlas Ensemble Het Atlas Ensemble, een wereldorkest dat zich toelegt op eigentijdse muziek uit oost en west, geeft onder leiding van dirigent Ed Spanjaard op dinsdag 23 januari een eenmalig concert Archipel. Er klinken tal van premières van stukken uit allerlei landen met instrumentale solisten uit China, Japan, Armenië, Syrië en Turkije op sheng, sho, dudu, erhu en kemence. Artistiek leider Joël Bons schreef uiteraard ook een stuk met een passende titel: Tour à tour – interludes. Atlas Ensemble: 23 jan 20u30; Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000 rotterdam,11/10/02. ahoy rotterdam ed spanjaard dirigent van het opera spektakel il trovatore op de speelvloer. foto leo van velzen/nrc.hb.
Atlas Ensemble Het Atlas Ensemble, een wereldorkest dat zich toelegt op eigentijdse muziek uit oost en west, geeft onder leiding van dirigent Ed Spanjaard op dinsdag 23 januari een eenmalig concert Archipel. Er klinken tal van premières van stukken uit allerlei landen met instrumentale solisten uit China, Japan, Armenië, Syrië en Turkije op sheng, sho, dudu, erhu en kemence. Artistiek leider Joël Bons schreef uiteraard ook een stuk met een passende titel: Tour à tour – interludes. Atlas Ensemble: 23 jan 20u30; Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000 rotterdam,11/10/02. ahoy rotterdam ed spanjaard dirigent van het opera spektakel il trovatore op de speelvloer. foto leo van velzen/nrc.hb. Velzen, Leo van

Het Atlas Ensemble, een wereldorkest dat zich toelegt op eigentijdse muziek uit oost en west, geeft onder leiding van dirigent Ed Spanjaard op dinsdag 23 januari een eenmalig concert Archipel. Er klinken tal van premières van stukken uit allerlei landen met instrumentale solisten uit China, Japan, Armenië, Syrië en Turkije op sheng, sho, dudu, erhu en kemence. Artistiek leider Joël Bons schreef uiteraard ook een stuk met een passende titel: Tour à tour – interludes.

Atlas Ensemble: 23 jan 20u30; Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020 7882000