De eerste stapjes (3)

De eerste stapjes (3) klik@nrc.nl Andrea Rikkers: „Zomer in Zeeland, met jouw hand in mijn hand. Lou zijn eerste stapjes veilig aan de hand van pappa en mamma.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema ‘de eerste stapjes’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto (circa 150 woorden). De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Deze week werd bekend dat de dierentuinen vorig jaar 10 miljoen bezoekers hadden. Ook geweest? Mail foto’s naar klik@nrc.nl. De eerste stapjes (3) klik@nrc.nl
De eerste stapjes (3) klik@nrc.nl Andrea Rikkers: „Zomer in Zeeland, met jouw hand in mijn hand. Lou zijn eerste stapjes veilig aan de hand van pappa en mamma.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema ‘de eerste stapjes’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto (circa 150 woorden). De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Deze week werd bekend dat de dierentuinen vorig jaar 10 miljoen bezoekers hadden. Ook geweest? Mail foto’s naar klik@nrc.nl. De eerste stapjes (3) klik@nrc.nl Rikkers, Andrea

Andrea Rikkers: „Zomer in Zeeland, met jouw hand in mijn hand. Lou zijn eerste stapjes veilig aan de hand van pappa en mamma.”