Opinie

    • Ik

Vijfendertig

In een bloemenwinkel vraag ik om vijfendertig mooie gele rozen. „Wilt u ze samenbinden maar niet inpakken, ik geef ze dadelijk aan mijn vrouw.”  „Gefeliciteerd meneer”, zegt de bloemenverkoopster. „Maar weet u waarmee u mij feliciteert, met de verjaardag van mijn vrouw of met onze trouwdag?” „Meneer”, antwoordt zij, „Met uw vijfendertigste trouwdag. Mannen van

None

In een bloemenwinkel vraag ik om vijfendertig mooie gele rozen. „Wilt u ze samenbinden maar niet inpakken, ik geef ze dadelijk aan mijn vrouw.”More... 

„Gefeliciteerd meneer”, zegt de bloemenverkoopster.

„Maar weet u waarmee u mij feliciteert, met de verjaardag van mijn vrouw of met onze trouwdag?”

„Meneer”, antwoordt zij, „Met uw vijfendertigste trouwdag. Mannen van uw leeftijd die met een vrouw van vijfendertig getrouwd zijn kopen altijd róde rozen!”

Roelof ten Doesschate

    • Ik