Overige films

Money Train (Joseph Ruben, 1995, VS). Doorsnee actiefilm over spoorwegrechercheurs (Wesley Snipes en Woody Harrelson) die de geldtrein van hun arrogante chef besluiten te beroven, staat vooral bekend als de film die in de week na de Amerikaanse première in de werkelijkheid zou zijn nagespeeld: onverlaten staken toen een kaartjesverkoper van de New Yorkse metro in brand. BBC1, 23.35-1.20u.

Dark Victory (Edmund Goulding, 1939, VS). Melodrama-vehikel voor Bette Davis is wel omschreven als de Rolls-Royce onder de tearjerkers. Gefortuneerde dame zal spoedig overlijden aan een hersentumor. Ook met George Brent, Humphrey Bogart, Ronald Reagan. ARD, 0.20-1.50u., nagesynchroniseerd.

Demolition Man (Marco Brambilla, 1993, VS). Vederlichte actie-comedy laat Sylvester Stallone uitbundig zelfspot bedrijven. Als ‘de Sloper’ komt hij in actie tegen Wesley Snipes. ZDF, 0.20-2.10u.