Liefdesstoel

Terrah zocht in de archieven naar opmerkelijke patenten.

Zoals deze, ter vergroting van het genot.

Ongemakkelijk, een stoel met twee leuningen? Niet als hij gebruikt wordt om zittend de liefde te bedrijven! Daar is deze liefdesstoel namelijk voor ontworpen.

Een smakelijke handleiding kon er bij de geestelijk vader van het liefdesmeubel helaas niet af. Hij beschreef zijn vinding zo gortdroog dat elke lust je vergaat: „The chair comprises seat, legs, a first back rest and a second back rest, wherein the back rests are facing each other to support the back of a first user seated on the seat and the back of a second user sitting astride the first user.”

De slogan ‘Provides support for two people’ is ook al niet echt opwindend. Laat paren die zich uit willen leven op de paringsstoel wat meer fantasie aan de dag leggen.

Bij het beschrijven van mogelijke accessoires toont de uitvinder dan toch nog enig gevoel voor romantiek en genot. Hij komt op de proppen met een aan de rugleuning te bevestigen tafelblad voor een glaasje wijn, en last but not least; de trillende zitting.

Dat tafeltje lijkt het zwakke punt. Bij grote uitbundigheid van de ‘first and second user’ moet voor het lot van wijnglazen en schaaltjes oesters worden gevreesd, als die al niet van het aanklikbare tafeltje zijn afgetrild door toedoen van de vibrerende zitting.

Meer over Terrah op terrah.net/terrahtimes