Kleurig portret van president Portugal

Kleurig portret van president Portugal Mumbai, 16 jan. Het logo van softwareproducent Microsoft, geprojecteerd op het gezicht van de Portugese president Anibal Cavaco Silva, geeft een kleurig beeld van de staatsman. Cavaco Silva brengt momenteel een staatsbezoek aan India dat een week duurt. De president was gisteren in Mumbai waar hij de openingssessie bijwoonde van een congres over de handels- en investeringsmogelijkheden tussen Portugal en India. De bewindsman wordt vergezeld door een zestig leden tellende handelsdelegatie. De bilaterale handel tussen India en Portugal heeft een waarde van slechts 241 miljoen euro, voor het grootste deel bestaande uit exportartikelen uit India. Foto Reuters A projected image is seen on Portugal's President Anibal Cavaco Silva as he attends the opening session of an economic seminar on trade and investment opportunities between India and Portuguese in Mumbai January 15, 2007. Silva is on a week-long state visit to India. REUTERS/Adeel Halim (INDIA)
Kleurig portret van president Portugal Mumbai, 16 jan. Het logo van softwareproducent Microsoft, geprojecteerd op het gezicht van de Portugese president Anibal Cavaco Silva, geeft een kleurig beeld van de staatsman. Cavaco Silva brengt momenteel een staatsbezoek aan India dat een week duurt. De president was gisteren in Mumbai waar hij de openingssessie bijwoonde van een congres over de handels- en investeringsmogelijkheden tussen Portugal en India. De bewindsman wordt vergezeld door een zestig leden tellende handelsdelegatie. De bilaterale handel tussen India en Portugal heeft een waarde van slechts 241 miljoen euro, voor het grootste deel bestaande uit exportartikelen uit India. Foto Reuters A projected image is seen on Portugal's President Anibal Cavaco Silva as he attends the opening session of an economic seminar on trade and investment opportunities between India and Portuguese in Mumbai January 15, 2007. Silva is on a week-long state visit to India. REUTERS/Adeel Halim (INDIA) REUTERS