Beckham pas deze zomer welkom bij LA Galaxy in VS

Beckham pas deze zomer welkom bij LA Galaxy in VS Madrid, 16 jan. Het lijkt erop dat David Beckham, links, tijdens de training vanochtend arm in arm lopend met Ruud van Nistelrooy, zijn seizoen bij Real Madrid afmaakt. Bij trainer Fabio Capello en voorzitter Ramón Calderón is hij niet populair meer, maar zijn nieuwe club LA Galaxy, in de Verenigde Staten, liet weten dat Beckham pas komende zomer welkom is. Foto AP Real Madrid's David Beckham, left, and his former Manchester United team mate Ruud Van Nistelrooy, hug during a training session in Madrid, Tuesday, Jan. 16, 2007. Real Madrid's coach Fabio Capello has said that Beckham won't play again for Real Madrid after announcing his departure at the end of the season for the Los Angeles Galaxy of the MLS. (AP Photo/Paul White)
Beckham pas deze zomer welkom bij LA Galaxy in VS Madrid, 16 jan. Het lijkt erop dat David Beckham, links, tijdens de training vanochtend arm in arm lopend met Ruud van Nistelrooy, zijn seizoen bij Real Madrid afmaakt. Bij trainer Fabio Capello en voorzitter Ramón Calderón is hij niet populair meer, maar zijn nieuwe club LA Galaxy, in de Verenigde Staten, liet weten dat Beckham pas komende zomer welkom is. Foto AP Real Madrid's David Beckham, left, and his former Manchester United team mate Ruud Van Nistelrooy, hug during a training session in Madrid, Tuesday, Jan. 16, 2007. Real Madrid's coach Fabio Capello has said that Beckham won't play again for Real Madrid after announcing his departure at the end of the season for the Los Angeles Galaxy of the MLS. (AP Photo/Paul White) Associated Press