Piepschuim als kunst in A'dam

Piepschuim als kunst in A'dam Amsterdam. Kunstenares Aisling Hedgecock legt de laatste hand aan haar kunstwerk voor de expositie Paradise Love Bar in Galerie Gabriel Rolt in Amsterdam. De Ierse Hedgecock is onlangs genomineerd voor de talentprijs Next Big Thing van 2007 door de Britse krant The Independent. Het kunstwerk van Hedgecock is een sculptuur van zo'n vier meter hoog, geheel bestaand uit piepschuim bolletjes van een millimeter tot een halve centimeter groot. De expositie is afgelopen zaterdag geopend en duurt nog tot 24 februari. Foto Bram Budel Kunstenares Aisling Hedgecock afkomstig uit Ierland, pas genomineerd door The Independent als 2007Õs Next Big Thing, legt een half uur voor de opening de laatste hand aan haar installatie Paradise Love Bar in Galerie Gabriel Rolt in Amsterdam. De sculptuur van zo'n 4 meter hoog bestaat in zijn geheel uit piepschuim bolletjes van 1 millimeter tot een halve centimeter groot vermengt met lijm en pigmenten. De opening was zaterdag de expositie is nog te zien tot 24 februari woe - zat 12:00 tot 18:00. Voor next maanadag. FOTO: BRAM BUDEL
Piepschuim als kunst in A'dam Amsterdam. Kunstenares Aisling Hedgecock legt de laatste hand aan haar kunstwerk voor de expositie Paradise Love Bar in Galerie Gabriel Rolt in Amsterdam. De Ierse Hedgecock is onlangs genomineerd voor de talentprijs Next Big Thing van 2007 door de Britse krant The Independent. Het kunstwerk van Hedgecock is een sculptuur van zo'n vier meter hoog, geheel bestaand uit piepschuim bolletjes van een millimeter tot een halve centimeter groot. De expositie is afgelopen zaterdag geopend en duurt nog tot 24 februari. Foto Bram Budel Kunstenares Aisling Hedgecock afkomstig uit Ierland, pas genomineerd door The Independent als 2007Õs Next Big Thing, legt een half uur voor de opening de laatste hand aan haar installatie Paradise Love Bar in Galerie Gabriel Rolt in Amsterdam. De sculptuur van zo'n 4 meter hoog bestaat in zijn geheel uit piepschuim bolletjes van 1 millimeter tot een halve centimeter groot vermengt met lijm en pigmenten. De opening was zaterdag de expositie is nog te zien tot 24 februari woe - zat 12:00 tot 18:00. Voor next maanadag. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram