Fransman vol gas door woestijn in Dakar Rally

Fransman vol gas door woestijn in Dakar Rally Atar, 15 jan. De Fransman Jean-Louis Schlesser rijdt met zijn auto door de woestijn, gisteren tussen startplaats Atar en finishplaats Tichit, in Mauretanië. In het klassement staat hij zesde, op twee uur van de Zuid-Afrikaan Giniel de Villiers. Die won gisteren ook de achtste etappe, voor Stéphane Peterhansel uit Frankrijk en diens landgenoot Luc Alphand. De Villiers heeft in het algemeen klassement een voorsprong van ruim een half uur op Peterhansel. De Dakar Rally finisht komende zondag in de Senegalese hoofdstad Dakar. Foto AFP France's driver Jean-Louis Schlesser drives his Ford-Schlesser during the eighth stage of the 29th Dakar between Atar and Tichitt, 14 January 2007. South Africa's Giniel De Villiers (Volkswagen) leads the overall ranking. AFP PHOTO DAMIEN MEYER
Fransman vol gas door woestijn in Dakar Rally Atar, 15 jan. De Fransman Jean-Louis Schlesser rijdt met zijn auto door de woestijn, gisteren tussen startplaats Atar en finishplaats Tichit, in Mauretanië. In het klassement staat hij zesde, op twee uur van de Zuid-Afrikaan Giniel de Villiers. Die won gisteren ook de achtste etappe, voor Stéphane Peterhansel uit Frankrijk en diens landgenoot Luc Alphand. De Villiers heeft in het algemeen klassement een voorsprong van ruim een half uur op Peterhansel. De Dakar Rally finisht komende zondag in de Senegalese hoofdstad Dakar. Foto AFP France's driver Jean-Louis Schlesser drives his Ford-Schlesser during the eighth stage of the 29th Dakar between Atar and Tichitt, 14 January 2007. South Africa's Giniel De Villiers (Volkswagen) leads the overall ranking. AFP PHOTO DAMIEN MEYER AFP