Agenda week 3

Einde kerstreces

Morgen keert de Tweede Kamer terug van kerstreces. Deze week zullen de begrotingen voor 2007 van de departementen Justitie en Volksgezondheid behandeld worden. Door de vervroegde verkiezingen en de crisis rondom demissionair minister Verdonk (Integratie, VVD) vlak voor de kerst, waren die begrotingen uitgesteld.

Inktspotprijs

Dinsdagmiddag reikt Kamerlid Staf Depla (PvdA) de jaarlijkse Inktspotprijs uit voor de beste politieke cartoon van 2006. De prijs wordt uitgereikt bij de opening van de vijftiende aflevering van de tentoonstelling Politiek in Prent, een expositie van politieke tekeningen. Aanvang: 17.00 uur; locatie: perscentrum Nieuwspoort, Den Haag.

Formatiebesprekingen

Vandaag zouden de leiders van CDA, PvdA en ChristenUnie en hun secondanten elkaar opnieuw spreken over de nieuwe coalitie. De onderhandelingen beginnen deze week net als vorige week in het Haagse Catshuis. Vanaf woensdag wil informateur Wijffels (CDA) de teams weer naar een geheime locatie buiten Den Haag meenemen.