rapper 50 cent wil eigen condoomlijn

Hij heeft al cd`s, energiedrankjes en kleding uitgebracht en afgelopen week presenteerde de Amerikaanse rapper 50 cent een driedelige boekenserie, over de fictieve avonturen van 50 en zijn posse G-Unit. Tijdens die presentatie maakte 50 cent bekend dat hij ook een eigen condoomlijn wil. Een deel van de opbrengst zal hij dan schenken aan een aidscampagne. Aan het tijdschrift GQ vertelde de rapper dat hij verder een vibrator wil laten ontwerpen die op hem lijkt. ”Die moet waterbestendig zijn, zodat je hem ook in bad kunt gebruiken. Blauw is mijn favoriete kleur, dus het wordt een blauwe vibrator, maar ik ben er nog niet uit hoe groot hij moet worden. Ik vraag me namelijk af of een man wel wil dat zijn vrouw met een hele grote vibrator speelt”, aldus 50 cent.

BLAUWE VIBRATOR: 50 cent heeft grote plannen Rapper and actor 50 Cent winks at someone in the crowd during a book signing in New York, Thursday, Jan. 4, 2007. 50 Cent was celebrating his new publishing venture, G-Unit Books. (AP Photo/Seth Wenig)
BLAUWE VIBRATOR: 50 cent heeft grote plannen Rapper and actor 50 Cent winks at someone in the crowd during a book signing in New York, Thursday, Jan. 4, 2007. 50 Cent was celebrating his new publishing venture, G-Unit Books. (AP Photo/Seth Wenig) Associated Press