Joelia: haren los, op oorlogspad

Ik kreeg een nieuwjaarskaartje van het pr-bureau van Joelia Timosjenko. Of ik haar niet wil interviewen. Joelia wie? O die … Vorig jaar liet zij me lelijk zitten, dat maakte ze een beetje goed, maar voorlopig voert ze maar fijn alleen oppositie daar in Kiev.  2006 verliep slecht voor Oekraïense Joelia. In de lente won ze de verkiezingen, daarna liep het mis. Nu kijkt iedereen naar het duel tussen de VJ’s: president Viktor Joesjtsjenko en premier Viktor Janoekovitsj.  Hoe kom

joel9jan.jpgIk kreeg een nieuwjaarskaartje van het pr-bureau van Joelia Timosjenko. Of ik haar niet wil interviewen. Joelia wie? O die … Vorig jaar liet zij me lelijk zitten, dat maakte ze een beetje goed, maar voorlopig voert ze maar fijn alleen oppositie daar in Kiev. 

2006 verliep slecht voor Oekraïense Joelia. In de lente won ze de verkiezingen, daarna liep het mis. Nu kijkt iedereen naar het duel tussen de VJ’s: president Viktor Joesjtsjenko en premier Viktor Janoekovitsj. 

joel11.jpgHoe kom je aan de bak tijdens zo’n hanengevecht?  Een nieuw kapsel helpt, weet Joelia: haar metamorfoses trekken altijd aandacht. En een beetje kerel pikt het signaal op: bij vrouwen kondigt een nieuw kapsel of een kleurspoeling in de regel onweer aan. Mevrouw heeft er genoeg van. Ze wil iets anders.

Op de foto’s (klik maar) Joelia op 9, 11 en 12 januari. Op oorlogspad tegen de vent die haar for granted nam: VJ-president.

joel12.jpgJoelia steunde plots haar aartsvijand, VJ-premier; de vrienden van VJ-president stampten bleek en boos de zaal uit. Waarna de vertrouwde vlecht weer terugkeerde en Joelia honingzoet beloofde dat ze niet ’strategisch of structureel’ met VJ-premier hokt en VJ-president nog altijd nummer één is. Dat is fijn lieverd, maar wil je even dat mes uit mijn rug trekken? Ik kan er niet bij.

(Ik kreeg te horen dat ik Joelia T. seksistisch bejegen. Kijk eens naar die website, haar fotoalbum telt 3.505 kiekjes and counting! Abnormaal. En dan mag je haar niet op haar uiterlijk beoordelen? Nota bene: heur haar gaat ook los wanneer het om de liefde gaat.)

Dank aan MUUMI.

    • Coen van Zwol