Apocalypto

Apocalypto film In het omstreden Maya-drama Apocalypto vertelt Mel Gibson het bloederige maar opwindende verhaal van Maya Jauar Paw. Zonneoffers en scènes met levend villen worden afgewisseld met opwindende shots van Jaguar Paws lange, dramatische vlucht. „Als historisch drama is Apocalypto bijna net zo omstreden als The Passion of the Christ . Gibson heeft alles wat hij in de Maya-cultuur aan bloeddorst kon vinden bij elkaar gegraaid. Voor kenners is het even potsierlijk als een spektakelstuk waarin Willem van Oranje het met succes tegen Hitler-Duitsland opneemt. Maar ja, dat zou misschien ook een opwindende film worden.” Bas Blokker, 10 januari 2007 Apocalypto, Regie Mel Gibson. In 81 bioscopen scene uit de film Apocalypto (2006) FOTO: A-Film
Apocalypto film In het omstreden Maya-drama Apocalypto vertelt Mel Gibson het bloederige maar opwindende verhaal van Maya Jauar Paw. Zonneoffers en scènes met levend villen worden afgewisseld met opwindende shots van Jaguar Paws lange, dramatische vlucht. „Als historisch drama is Apocalypto bijna net zo omstreden als The Passion of the Christ . Gibson heeft alles wat hij in de Maya-cultuur aan bloeddorst kon vinden bij elkaar gegraaid. Voor kenners is het even potsierlijk als een spektakelstuk waarin Willem van Oranje het met succes tegen Hitler-Duitsland opneemt. Maar ja, dat zou misschien ook een opwindende film worden.” Bas Blokker, 10 januari 2007 Apocalypto, Regie Mel Gibson. In 81 bioscopen scene uit de film Apocalypto (2006) FOTO: A-Film A-Film

In het omstreden Maya-drama Apocalypto vertelt Mel Gibson het bloederige maar opwindende verhaal van Maya Jauar Paw. Zonneoffers en scènes met levend villen worden afgewisseld met opwindende shots van Jaguar Paws lange, dramatische vlucht.

„Als historisch drama is Apocalypto bijna net zo omstreden als The Passion of the Christ . Gibson heeft alles wat hij in de Maya-cultuur aan bloeddorst kon vinden bij elkaar gegraaid. Voor kenners is het even potsierlijk als een spektakelstuk waarin Willem van Oranje het met succes tegen Hitler-Duitsland opneemt. Maar ja, dat zou misschien ook een opwindende film worden.”

Bas Blokker, 10 januari 2007

Apocalypto, Regie Mel Gibson. In 81 bioscopen