Water overspoelt Fischmarkt Hamburg

Water overspoelt Fischmarkt Hamburg hamburg, 12 jan. De monumentale Fischmarkt in de Noord-Duitse stad Hamburg staat onder water als gevolg van de storm die Noordwest-Europa gisteren trof. In Nederland bleven de gevolgen beperkt. In Friesland was de afgelopen nacht dijkbewaking van kracht, maar uiteindelijk bleef het waterpeil met 3.10 meter NAP (normaal is 1.02 meter) beneden de verwachting. De dijkbewakers konden vannacht om drie uur naar huis. Ook van het IJsselmeer en het Markermeer bleef het waterpeil tijdens de zuidwesterstorm onder de verwachte hoogten. Op de Noordzee raakte afgelopen nacht een schip met 94 opvarenden aan boord bij Schotland op drift. Reddingsboten verleenden assistentie. Foto AP View of the flooded landmark Fischmarkt (fish market) in downtown Hamburg, northern Germany, early Friday, Jan. 12, 2007, after a heavy storm hit Germany. (AP Photo/Fabian Bimmer)
Water overspoelt Fischmarkt Hamburg hamburg, 12 jan. De monumentale Fischmarkt in de Noord-Duitse stad Hamburg staat onder water als gevolg van de storm die Noordwest-Europa gisteren trof. In Nederland bleven de gevolgen beperkt. In Friesland was de afgelopen nacht dijkbewaking van kracht, maar uiteindelijk bleef het waterpeil met 3.10 meter NAP (normaal is 1.02 meter) beneden de verwachting. De dijkbewakers konden vannacht om drie uur naar huis. Ook van het IJsselmeer en het Markermeer bleef het waterpeil tijdens de zuidwesterstorm onder de verwachte hoogten. Op de Noordzee raakte afgelopen nacht een schip met 94 opvarenden aan boord bij Schotland op drift. Reddingsboten verleenden assistentie. Foto AP View of the flooded landmark Fischmarkt (fish market) in downtown Hamburg, northern Germany, early Friday, Jan. 12, 2007, after a heavy storm hit Germany. (AP Photo/Fabian Bimmer) Associated Press