Nog een probleem

Nog een probleem In een duister bos was een probleem. De dieren kregen geen eten. De mensen hadden het eten meegenomen anders gingen hun kinderen dood. Maar als de kinderen levend bleven gingen de dieren dood. Overlevingsnieuws van Kanne Noordhof, 7 jaar, uit Amersfoort
Nog een probleem In een duister bos was een probleem. De dieren kregen geen eten. De mensen hadden het eten meegenomen anders gingen hun kinderen dood. Maar als de kinderen levend bleven gingen de dieren dood. Overlevingsnieuws van Kanne Noordhof, 7 jaar, uit Amersfoort

In een duister bos was een probleem. De dieren kregen geen eten. De mensen hadden het eten meegenomen anders gingen hun kinderen dood. Maar als de kinderen levend bleven gingen de dieren dood.

Overlevingsnieuws van Kanne Noordhof, 7 jaar, uit Amersfoort