Miskoop (5)

Miskoop (5) klik@nrc.nl Bo ter Borg: „Deze plastic vogel wilde ik als gekkigheid in huis boven op een kast neerzetten. Mijn man schrikt zich echter elke keer weer helemaal dood. Hij is echt bang voor het plastic beest, waardoor de vogel nu ín de kast staat in plaats van erop.”
Miskoop (5) klik@nrc.nl Bo ter Borg: „Deze plastic vogel wilde ik als gekkigheid in huis boven op een kast neerzetten. Mijn man schrikt zich echter elke keer weer helemaal dood. Hij is echt bang voor het plastic beest, waardoor de vogel nu ín de kast staat in plaats van erop.” Borg, Bo ter

Bo ter Borg: „Deze plastic vogel wilde ik als gekkigheid in huis boven op een kast neerzetten. Mijn man schrikt zich echter elke keer weer helemaal dood. Hij is echt bang voor het plastic beest, waardoor de vogel nu ín de kast staat in plaats van erop.”