Het aapje

Het aapje Er was eens een aapje en een mama aap. En ze woonden in een boom met bananen. En ze hielden veel van bananen. En ze zagen een vliegje. En dat vliegje ging op het neusje van het aapje zitten. Het vliegje was een vriendje van het aapje. Maar het vliegje vloog weg. En toen ging het aapje een liedje zingen. Apennieuws van Jeanine Krist, 5 jaar, uit Haarlem
Het aapje Er was eens een aapje en een mama aap. En ze woonden in een boom met bananen. En ze hielden veel van bananen. En ze zagen een vliegje. En dat vliegje ging op het neusje van het aapje zitten. Het vliegje was een vriendje van het aapje. Maar het vliegje vloog weg. En toen ging het aapje een liedje zingen. Apennieuws van Jeanine Krist, 5 jaar, uit Haarlem

Er was eens een aapje en een mama aap. En ze woonden in een boom met bananen. En ze hielden veel van bananen. En ze zagen een vliegje. En dat vliegje ging op het neusje van het aapje zitten. Het vliegje was een vriendje van het aapje. Maar het vliegje vloog weg. En toen ging het aapje een liedje zingen.

Apennieuws van Jeanine Krist, 5 jaar, uit Haarlem