Driekoningen

Driekoningen In Udenhout liepen zaterdag de drie koningen Balthasar, Melchior en Kaspar in de avondschemering. De wijzen uit het Oosten waren niet gekomen om de bewoners met hun geschenken te verblijden maar om het driekoningenlied te zingen. (Zie hiervoor de kinderpagina van afgelopen week). Voor niks gaat de zon op; in ruil voor hun zangkunsten vroegen de Driekoningen om snoepgoed. (foto WFA/Dolph Cantrijn) WFA17:DRIEKONINGEN:UDENHOUT;07JAN2006- Driekoningen, het feest waarbij kinderen verkleed als de wijzen uit het Oosten langs de deuren gaan om te zingen. Met het katholieke driekoningen feest trekken kinderen verkleed als de drie koningen Kaspar, Melchior en Balthasar langs de deuren om het driekoningenlied te zingen. Kinderen hopen snoepgoed te krijgen en anderen halen veelal geld op voor het goede doel. Foto: Kinderen in Udenhout vierden gisteravond Driekoningen. WFA/wc/str. Dolph Cantrijn WFA
Driekoningen In Udenhout liepen zaterdag de drie koningen Balthasar, Melchior en Kaspar in de avondschemering. De wijzen uit het Oosten waren niet gekomen om de bewoners met hun geschenken te verblijden maar om het driekoningenlied te zingen. (Zie hiervoor de kinderpagina van afgelopen week). Voor niks gaat de zon op; in ruil voor hun zangkunsten vroegen de Driekoningen om snoepgoed. (foto WFA/Dolph Cantrijn) WFA17:DRIEKONINGEN:UDENHOUT;07JAN2006- Driekoningen, het feest waarbij kinderen verkleed als de wijzen uit het Oosten langs de deuren gaan om te zingen. Met het katholieke driekoningen feest trekken kinderen verkleed als de drie koningen Kaspar, Melchior en Balthasar langs de deuren om het driekoningenlied te zingen. Kinderen hopen snoepgoed te krijgen en anderen halen veelal geld op voor het goede doel. Foto: Kinderen in Udenhout vierden gisteravond Driekoningen. WFA/wc/str. Dolph Cantrijn WFA WFA

In Udenhout liepen zaterdag de drie koningen Balthasar, Melchior en Kaspar in de avondschemering. De wijzen uit het Oosten waren niet gekomen om de bewoners met hun geschenken te verblijden maar om het driekoningenlied te zingen. (Zie hiervoor de kinderpagina van afgelopen week). Voor niks gaat de zon op; in ruil voor hun zangkunsten vroegen de Driekoningen om snoepgoed. (foto WFA/Dolph Cantrijn)