Bos wacht op Balkenende

Bos wacht op Balkenende Den Haag. Wouter Bos kijkt in de deuropening van de hoofdingang van het Catshuis of zijn gesprekspartner Jan Peter Balkenende er al aan komt. De premier arriveerde als laatste in zijn ambtswoning voor de onderhandelingen met Bos en André Rouvoet. De besprekingen over de vorming van een kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie zijn gisteren in het Haagse Catshuis voortgezet. Na de inleidende besprekingen in het Koetshuis in het Friese Beetsterzwaag van vorige week zijn nu de echte onderhandelingen begonnen. Er zou gisteren zijn gesproken over immateriële onderwerpen, zoals normen en waarden en abortus en euthanasie. Informateur Herman Wijffels (CDA) leidt de besprekingen. Foto Maarten Hartman Nederland, Den Haag, 11-1-2007 Kabinetsinformatie op het Catshuis. Balkenende is te laat. Bos ( rechts )kijkt in de deuropening van de hoofdingang van het Catshuis of Balkenende er al aan komt.Dat was nog niet het geval. Alle andere gesprekspartners waren al aanwezig. Foto Maarten Hartman
Bos wacht op Balkenende Den Haag. Wouter Bos kijkt in de deuropening van de hoofdingang van het Catshuis of zijn gesprekspartner Jan Peter Balkenende er al aan komt. De premier arriveerde als laatste in zijn ambtswoning voor de onderhandelingen met Bos en André Rouvoet. De besprekingen over de vorming van een kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie zijn gisteren in het Haagse Catshuis voortgezet. Na de inleidende besprekingen in het Koetshuis in het Friese Beetsterzwaag van vorige week zijn nu de echte onderhandelingen begonnen. Er zou gisteren zijn gesproken over immateriële onderwerpen, zoals normen en waarden en abortus en euthanasie. Informateur Herman Wijffels (CDA) leidt de besprekingen. Foto Maarten Hartman Nederland, Den Haag, 11-1-2007 Kabinetsinformatie op het Catshuis. Balkenende is te laat. Bos ( rechts )kijkt in de deuropening van de hoofdingang van het Catshuis of Balkenende er al aan komt.Dat was nog niet het geval. Alle andere gesprekspartners waren al aanwezig. Foto Maarten Hartman Hartman, Maarten

Wouter Bos kijkt in de deuropening van de hoofdingang van het Catshuis of zijn gesprekspartner Jan Peter Balkenende er al aan komt.

De premier arriveerde als laatste in zijn ambtswoning voor de onderhandelingen met Bos en André Rouvoet. De besprekingen over de vorming van een kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie zijn gisteren in het Haagse Catshuis voortgezet.

Na de inleidende besprekingen in het Koetshuis in het Friese Beetsterzwaag van vorige week zijn nu de echte onderhandelingen begonnen. Er zou gisteren zijn gesproken over immateriële onderwerpen, zoals normen en waarden en abortus en euthanasie. Informateur Herman Wijffels (CDA) leidt de besprekingen.