Zeldzame albino alligator in São Paulo

Zeldzame albino alligator in São Paulo São Paulo. Een baby albino alligator zwemt in het aquarium van de Braziliaanse stad São Paulo. Het aquarium is de grootste in Zuid-Amerika en bezit twee albino alligators. De beesten zijn ongeveer 44 centimeter groot en heel zeldzaam. Een gebrek aan camouflage kleuren zorgt ervoor dat de alligators in het wild moeilijk kunnen overleven. In gevangenschap worden ze drie keer zo oud als in het wild, tot zo’n zeventig jaar. Volgens internet-encyclopedie Wikipedia is albinisme het aangeboren ontbreken van het pigment melanine in haar of huid, wat resulteert in een gedeeltelijk of geheel witte huid en rode ogen. Foto Reuters/Paulo Whitaker A baby albino alligator swims at Sao Paulo's Aquarium January 10, 2007. Sao Paulo's Aquarium, South America's biggest thematic aquarium, holds two rare albino alligators, both measuring about 44-centimetres. REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL) REUTERS

Een baby albino alligator zwemt in het aquarium van de Braziliaanse stad São Paulo. Het aquarium is de grootste in Zuid-Amerika en bezit twee albino alligators. De beesten zijn ongeveer 44 centimeter groot en heel zeldzaam. Een gebrek aan camouflage kleuren zorgt ervoor dat de alligators in het wild moeilijk kunnen overleven. In gevangenschap worden ze drie keer zo oud als in het wild, tot zo’n zeventig jaar.

Volgens internet-encyclopedie Wikipedia is albinisme het aangeboren ontbreken van het pigment melanine in haar of huid, wat resulteert in een gedeeltelijk of geheel witte huid en rode ogen.