Weinig problemen zuidwesterstorm

Weinig problemen zuidwesterstorm Scheveningen, 11 jan. Een fietser trotseert vanochtend de harde wind in Scheveningen. De zuidwesterstorm leidde in de ochtend tot weinig problemen. Het KNMI registreerde rond acht uur vanochtend de eerste zeer zware windstoten aan de kust. Verwacht werd dat de storm tot in de middag zou aanhouden. Het KNMI gaf gisteren een weeralarm af om het publiek te waarschuwen. De spits had geen last van de storm, omdat het merendeel van de automobilisten al voor de storm losbarstte, op zijn bestemming was aangekomen. Wel gebeurden er iets meer ongelukken dan tijdens een ‘normale’ spits, maar de ANWB weet niet of dit met de storm te maken heeft. Foto Roel Rozenburg Den Haag/Scheveningen:11.1.7 Storm. © foto/Roel Rozenburg
Weinig problemen zuidwesterstorm Scheveningen, 11 jan. Een fietser trotseert vanochtend de harde wind in Scheveningen. De zuidwesterstorm leidde in de ochtend tot weinig problemen. Het KNMI registreerde rond acht uur vanochtend de eerste zeer zware windstoten aan de kust. Verwacht werd dat de storm tot in de middag zou aanhouden. Het KNMI gaf gisteren een weeralarm af om het publiek te waarschuwen. De spits had geen last van de storm, omdat het merendeel van de automobilisten al voor de storm losbarstte, op zijn bestemming was aangekomen. Wel gebeurden er iets meer ongelukken dan tijdens een ‘normale’ spits, maar de ANWB weet niet of dit met de storm te maken heeft. Foto Roel Rozenburg Den Haag/Scheveningen:11.1.7 Storm. © foto/Roel Rozenburg Rozenburg, Roel