Televisie Overige Films

Loverboy (Lodewijk Crijns, 2003, Nederland). Mislukte Telefilm met soapacteurs, een modieuze vormgeving en andere vlotte maniertjes. Tienermelodrama over de verlokkingen van de prostitutie, dat niet reflecteert op de clichés, maar er unverfroren zelf in mee wil deinen. Ned.3, 20.25-21.55u.

Clueless (Amy Heckerling, 1995, VS). Veelgeprezen, vlotjes op Janes Austens Emma gebaseerde tienerkomedie vertelt hip over een vijftienjarige, welgestelde heldin wier leven bestaat uit roddelen en koppelen. Hoofdrol van Alicia Silverstone. Net5, 20.30-22.20u., onderbroken door reclame.

Rien à faire (Marion Vernoux, 1999, Frankrijk). Afstandelijk drama over buitenechtelijke liefde tussen een werkloze vrouw en een bijna werkloze man die elkaar telkens ontmoeten in een supermarkt. Regisseuse schreef eerder mee aan Vénus beauté. TV5, 21.00-22.45u.