Plug In

Plug In Collectiepresentaties in musea zijn regelmatig ondergeschoven kindjes. Met Plug In schopt het Van Abbemuseum die aanpak totaal overhoop. In de zalen van de nieuwbouw is een keuze uit de collectie hedendaagse kunst uitgestald als een staalkaartenboek van exposities. Elk zaaltje laat weer iets nieuws zien: combinaties van verschillende kunstenaars of juist werk van één maker, door diverse curatoren opgesteld. De inhoud van de zaaltjes wordt steeds gewisseld. Plug In t/m april 2009, Van Abbemuseum, Bilderdijklaan 10, Eindhoven. Di t/m zo 11-17u. Plug In
Plug In Collectiepresentaties in musea zijn regelmatig ondergeschoven kindjes. Met Plug In schopt het Van Abbemuseum die aanpak totaal overhoop. In de zalen van de nieuwbouw is een keuze uit de collectie hedendaagse kunst uitgestald als een staalkaartenboek van exposities. Elk zaaltje laat weer iets nieuws zien: combinaties van verschillende kunstenaars of juist werk van één maker, door diverse curatoren opgesteld. De inhoud van de zaaltjes wordt steeds gewisseld. Plug In t/m april 2009, Van Abbemuseum, Bilderdijklaan 10, Eindhoven. Di t/m zo 11-17u. Plug In

Collectiepresentaties in musea zijn regelmatig ondergeschoven kindjes. Met Plug In schopt het Van Abbemuseum die aanpak totaal overhoop. In de zalen van de nieuwbouw is een keuze uit de collectie hedendaagse kunst uitgestald als een staalkaartenboek van exposities. Elk zaaltje laat weer iets nieuws zien: combinaties van verschillende kunstenaars of juist werk van één maker, door diverse curatoren opgesteld. De inhoud van de zaaltjes wordt steeds gewisseld.

Plug In t/m april 2009, Van Abbemuseum, Bilderdijklaan 10, Eindhoven. Di t/m zo 11-17u.