Pinter

Pinter Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef in 1978 het griezelig herkenbare toneelstuk Bedrog over overspel en geheime levens, in omgekeerde volgorde verteld. De Paardenkathedraal uit Utrecht brengt met een Vlaamse cast een psychologisch ingeleefde voorstelling, uitgevoerd in een prachtig decor van André Joosten. Aan het slot wist water als tranen het klemmende verleden van de personages uit. T/m 18/2. Inl: 030-2762559, www.paardenkathedraal.nl. Foto Benny de Grove Foto Benny de Grove
Pinter Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef in 1978 het griezelig herkenbare toneelstuk Bedrog over overspel en geheime levens, in omgekeerde volgorde verteld. De Paardenkathedraal uit Utrecht brengt met een Vlaamse cast een psychologisch ingeleefde voorstelling, uitgevoerd in een prachtig decor van André Joosten. Aan het slot wist water als tranen het klemmende verleden van de personages uit. T/m 18/2. Inl: 030-2762559, www.paardenkathedraal.nl. Foto Benny de Grove Foto Benny de Grove Grove, Benny de

Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef in 1978 het griezelig herkenbare toneelstuk Bedrog over overspel en geheime levens, in omgekeerde volgorde verteld. De Paardenkathedraal uit Utrecht brengt met een Vlaamse cast een psychologisch ingeleefde voorstelling, uitgevoerd in een prachtig decor van André Joosten. Aan het slot wist water als tranen het klemmende verleden van de personages uit.

T/m 18/2. Inl: 030-2762559, www.paardenkathedraal.nl.