OPERA

OPERA Die WalküreTijdens de ZaterdagMatinee wordt de eerste acte van Wagners opera Die Walküre uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest olv Lothar Zagrosek. De eerste acte vergt slechts drie zangers: Martina Serafin (Sieglinde), Lars Cleveman (Siegmund) en Attila Jun (Hunding). Vooraf klinken de suite uit Le martyre de St. Sébastien van Debussy en Le soleil des eaux van Pierre Boulez. ZaterdagMatinee: 13 jan 14u15 Concertgebouw res 020-6718345. Rechtstreeks op Radio 4, herhaling 16 jan 20u. Richard Wagner Richard Wagner
OPERA Die WalküreTijdens de ZaterdagMatinee wordt de eerste acte van Wagners opera Die Walküre uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest olv Lothar Zagrosek. De eerste acte vergt slechts drie zangers: Martina Serafin (Sieglinde), Lars Cleveman (Siegmund) en Attila Jun (Hunding). Vooraf klinken de suite uit Le martyre de St. Sébastien van Debussy en Le soleil des eaux van Pierre Boulez. ZaterdagMatinee: 13 jan 14u15 Concertgebouw res 020-6718345. Rechtstreeks op Radio 4, herhaling 16 jan 20u. Richard Wagner Richard Wagner

Die WalküreTijdens de ZaterdagMatinee wordt de eerste acte van Wagners opera Die Walküre uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest olv Lothar Zagrosek.

De eerste acte vergt slechts drie zangers: Martina Serafin (Sieglinde), Lars Cleveman (Siegmund) en Attila Jun (Hunding). Vooraf klinken de suite uit Le martyre de St. Sébastien van Debussy en Le soleil des eaux van Pierre Boulez.

ZaterdagMatinee: 13 jan 14u15 Concertgebouw res 020-6718345. Rechtstreeks op Radio 4, herhaling 16 jan 20u.