Macworld: de applausmachine van Apple

De presentatie van Apple’s iPhone was – hoe zeg je dat netjes? – bijzonder. In de zaal, tussen alle Apple-fans, bleek dat eigenlijk alles wat Steve Jobs zegt, op gejuich kan rekenen. Kijk naar het videoverslag en oordeel zelf. Het was in ieder geval een heel andere sfeer dan eerder deze week in Las Vegas,

De presentatie van Apple’s iPhone was - hoe zeg je dat netjes? - bijzonder. In de zaal, tussen alle Apple-fans, bleek dat eigenlijk alles wat Steve Jobs zegt, op gejuich kan rekenen. Kijk naar het videoverslag en oordeel zelf. Het was in ieder geval een heel andere sfeer dan eerder deze week in Las Vegas, waar Bill Gates net zo’n grote zaal toesprak op de CES. [nb: het grijzige beeld in het begin is te wijten aan de geringe hoeveelheid licht in de zaal]

    • Marc Hijink