Korngold

Korngold Alexander Kerr, de voormalige concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest, is terug bij het orkest in Amsterdam voor het uitvoeren van het Vioolconcert van Erich Wolfgang Korngold (1897-1957), begonnen als componerend wonderkind. Verder dirigeert Markus Stenz muziek van Schreker (Vorspiel Die Gezeichneten), de wereldpremière van Turning Point van Colin Matthews en twee stukken van Stravinsky: Scherzo fantastique en Circus Polka. 18, 19 jan 20u15, Concertgebouw, Amsterdam. Res 020-6718345, www.concertgebouw.nl. Foto Ronald Knapp Alexander Kerr FOTO: Ronald Knapp
Korngold Alexander Kerr, de voormalige concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest, is terug bij het orkest in Amsterdam voor het uitvoeren van het Vioolconcert van Erich Wolfgang Korngold (1897-1957), begonnen als componerend wonderkind. Verder dirigeert Markus Stenz muziek van Schreker (Vorspiel Die Gezeichneten), de wereldpremière van Turning Point van Colin Matthews en twee stukken van Stravinsky: Scherzo fantastique en Circus Polka. 18, 19 jan 20u15, Concertgebouw, Amsterdam. Res 020-6718345, www.concertgebouw.nl. Foto Ronald Knapp Alexander Kerr FOTO: Ronald Knapp Knapp, Ronald

Alexander Kerr, de voormalige concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest, is terug bij het orkest in Amsterdam voor het uitvoeren van het Vioolconcert van Erich Wolfgang Korngold (1897-1957), begonnen als componerend wonderkind. Verder dirigeert Markus Stenz muziek van Schreker (Vorspiel Die Gezeichneten), de wereldpremière van Turning Point van Colin Matthews en twee stukken van Stravinsky: Scherzo fantastique en Circus Polka.

18, 19 jan 20u15, Concertgebouw, Amsterdam. Res 020-6718345, www.concertgebouw.nl.