Federer en Nadal komen niet naar toernooi Rotterdam

Rotterdam. Toernooidirecteur Richard Krajicek is er niet in geslaagd de wereldtoppers Roger Federer en Rafael Nadal vast te leggen voor de 34ste editie van het World Tennis Tournament in Rotterdam. De hoogst geplaatste spelers zijn dit jaar de Rus Nikolai Davidenko, Ivan Ljubicic, Tommy Robredo en Mario Ancic. De meest aansprekende deelnemer aan het indoortoernooi is de Australiër Lleyton Hewitt, de nummer negentien van de wereld. Vorig jaar slaagde Krajicek er wel in de beste twee spelers van de wereld te contracteren, maar destijds zegden beiden af. ”Nu konden we ze niet krijgen. We hebben alles geprobeerd, maar het is niet gelukt. Dat is jammer”, sprak Krajicek. De toernooidirecteur deelde een van zijn drie wildcards uit aan de Nederlander Raemon Sluiter. Naar wie de twee andere `uitnodigingen` gaan is nog niet bekend.