Family Law

Family Law De hoofdpersoon van Family Law heet Ariel, wat ‘leeuw van God’ betekent. Hij wordt gespeeld door Burmans vaste acteur Daniel Hendler. Family Law belicht de traditie en geschiedenis in een min of meer hechte familiale gemeenschap van joodse Argentijnen. Zij ontdekten na hun vlucht uit Europa hoe hun kinderen in het Argentinië van de generaals niet welkom waren. In deze film vertellen vader en zoon Perelman, beiden jurist, hoe zij worstelden met de wetten van recht en plicht. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Foto Cinemien scene uit de film Family Law (2006) Oorspronkelijke titel: Derecho de familia FOTO: Cinemien
Family Law De hoofdpersoon van Family Law heet Ariel, wat ‘leeuw van God’ betekent. Hij wordt gespeeld door Burmans vaste acteur Daniel Hendler. Family Law belicht de traditie en geschiedenis in een min of meer hechte familiale gemeenschap van joodse Argentijnen. Zij ontdekten na hun vlucht uit Europa hoe hun kinderen in het Argentinië van de generaals niet welkom waren. In deze film vertellen vader en zoon Perelman, beiden jurist, hoe zij worstelden met de wetten van recht en plicht. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Foto Cinemien scene uit de film Family Law (2006) Oorspronkelijke titel: Derecho de familia FOTO: Cinemien Cinemien

De hoofdpersoon van Family Law heet Ariel, wat ‘leeuw van God’ betekent. Hij wordt gespeeld door Burmans vaste acteur Daniel Hendler. Family Law belicht de traditie en geschiedenis in een min of meer hechte familiale gemeenschap van joodse Argentijnen. Zij ontdekten na hun vlucht uit Europa hoe hun kinderen in het Argentinië van de generaals niet welkom waren. In deze film vertellen vader en zoon Perelman, beiden jurist, hoe zij worstelden met de wetten van recht en plicht.

In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.