Er gaat iemand komen

Er gaat iemand komen In Er gaat iemand komen van Jon Fosse betrekken man en vrouw een afgelegen huis. Ze verheugen zich erop eindelijk ongestoord samen te zijn. Er woont echter nog iemand, en die wil gezelschap. In Fosse’s toneelstukken gebeurt zo goed als niets. Handeling is er nauwelijks en als er al gesproken wordt, dan in karige, repetitieve zinnen. Maar er gebeurt veel tussen en onder de zinnen door. Zo komen grote emoties voorbij. Zoals bedrog en zelfbedrog, de pijlers van elke komedie. Tournee t/m 10 febr. Inl: 023-517390 www.toneelschuur.nl. Foto Sanne Peper Foto Sanne Peper
Er gaat iemand komen In Er gaat iemand komen van Jon Fosse betrekken man en vrouw een afgelegen huis. Ze verheugen zich erop eindelijk ongestoord samen te zijn. Er woont echter nog iemand, en die wil gezelschap. In Fosse’s toneelstukken gebeurt zo goed als niets. Handeling is er nauwelijks en als er al gesproken wordt, dan in karige, repetitieve zinnen. Maar er gebeurt veel tussen en onder de zinnen door. Zo komen grote emoties voorbij. Zoals bedrog en zelfbedrog, de pijlers van elke komedie. Tournee t/m 10 febr. Inl: 023-517390 www.toneelschuur.nl. Foto Sanne Peper Foto Sanne Peper Peper, Sanne

In Er gaat iemand komen van Jon Fosse betrekken man en vrouw een afgelegen huis. Ze verheugen zich erop eindelijk ongestoord samen te zijn. Er woont echter nog iemand, en die wil gezelschap. In Fosse’s toneelstukken gebeurt zo goed als niets. Handeling is er nauwelijks en als er al gesproken wordt, dan in karige, repetitieve zinnen. Maar er gebeurt veel tussen en onder de zinnen door. Zo komen grote emoties voorbij. Zoals bedrog en zelfbedrog, de pijlers van elke komedie.

Tournee t/m 10 febr. Inl: 023-517390 www.toneelschuur.nl.