El Choque Urbano

El Choque Urbano De Argentijnse percussiegroep El Choque Urbano toert door Nederland, met een veerkrachtige, lichte show vol slapstick, clownerie en springerige ritmes. De percussionisten spelen fabrieksarbeiders die trommelen op alles wat los en vast zit. Ze brengen verrassende ritmes voort door op vaten te slaan, op claxons te drukken, met volleyballen te stuiteren, op borst en bovenbenen te roffelen, met dobbelstenen te rammelen, met plastic boodschappentasjes te ritselen en nog veel meer. Tournee t/m 4 febr. Inl: 072-5354080, www.gealive.com. El Choque Urbano
El Choque Urbano De Argentijnse percussiegroep El Choque Urbano toert door Nederland, met een veerkrachtige, lichte show vol slapstick, clownerie en springerige ritmes. De percussionisten spelen fabrieksarbeiders die trommelen op alles wat los en vast zit. Ze brengen verrassende ritmes voort door op vaten te slaan, op claxons te drukken, met volleyballen te stuiteren, op borst en bovenbenen te roffelen, met dobbelstenen te rammelen, met plastic boodschappentasjes te ritselen en nog veel meer. Tournee t/m 4 febr. Inl: 072-5354080, www.gealive.com. El Choque Urbano

De Argentijnse percussiegroep El Choque Urbano toert door Nederland, met een veerkrachtige, lichte show vol slapstick, clownerie en springerige ritmes. De percussionisten spelen fabrieksarbeiders die trommelen op alles wat los en vast zit. Ze brengen verrassende ritmes voort door op vaten te slaan, op claxons te drukken, met volleyballen te stuiteren, op borst en bovenbenen te roffelen, met dobbelstenen te rammelen, met plastic boodschappentasjes te ritselen en nog veel meer.

Tournee t/m 4 febr. Inl: 072-5354080, www.gealive.com.