Verre neven van Borat

Cool zijn in Bakoe, daarvoor heb je slechts een Lada en attitude nodig. Dit blog had een leuke fotopost over de verre neven van Borat en hun hobby: stoer doen met Lada’s, dat ten onrechte onderschatte automerk. Nu sloeg ik een tijdje geleden dit Lada-filmpje op: zijn het dezelfden? Inderdaad, de kwajongens van autoclub Efir te Bakoe, die hun suïcidaal gedrag kennelijk Azeri-racing noemen.  Enfin, en dat zoekt daarna het geluk in Moskou. En dat wordt hier dan taxichauffeur.  

borat.jpgCool zijn in Bakoe, daarvoor heb je slechts een Lada en attitude nodig. Dit blog had een leuke fotopost over de verre neven van Borat en hun hobby: stoer doen met Lada’s, dat ten onrechte onderschatte automerk.

Nu sloeg ik een tijdje geleden dit Lada-filmpje op: zijn het dezelfden? Inderdaad, de kwajongens van autoclub Efir te Bakoe, die hun suïcidaal gedrag kennelijk Azeri-racing noemen. 

Enfin, en dat zoekt daarna het geluk in Moskou. En dat wordt hier dan taxichauffeur.

 

    • Coen van Zwol