Daniel Harding

Daniel Harding Daniel Harding, de jonge Engelse dirigent die onder andere optreedt in de Scala van Milaan en ook als gastdirigent voor het Koninklijk Concertgebouworkest staat, dirigeert zondag 14 januari de Negende symfonie van Mahler bij de Sächsische Staatskapelle Dresden. Het orkest, opgericht in 1548, geldt als oudste ter wereld en treedt in het Amsterdamse Concertgebouw op in de serie ‘Wereldberoemde orkesten’. Sächsische Staatskapelle: 14 jan 20u15, res 020-6718345. Foto Simon Fowler Daniel Harding ©Simon Fowler - Virgin Classics
Daniel Harding Daniel Harding, de jonge Engelse dirigent die onder andere optreedt in de Scala van Milaan en ook als gastdirigent voor het Koninklijk Concertgebouworkest staat, dirigeert zondag 14 januari de Negende symfonie van Mahler bij de Sächsische Staatskapelle Dresden. Het orkest, opgericht in 1548, geldt als oudste ter wereld en treedt in het Amsterdamse Concertgebouw op in de serie ‘Wereldberoemde orkesten’. Sächsische Staatskapelle: 14 jan 20u15, res 020-6718345. Foto Simon Fowler Daniel Harding ©Simon Fowler - Virgin Classics Fowler, Simon / Virgin Classics

Daniel Harding, de jonge Engelse dirigent die onder andere optreedt in de Scala van Milaan en ook als gastdirigent voor het Koninklijk Concertgebouworkest staat, dirigeert zondag 14 januari de Negende symfonie van Mahler bij de Sächsische Staatskapelle Dresden.

Het orkest, opgericht in 1548, geldt als oudste ter wereld en treedt in het Amsterdamse Concertgebouw op in de serie ‘Wereldberoemde orkesten’.

Sächsische Staatskapelle:

14 jan 20u15, res 020-6718345.