Commerciële bakjes in LA

Commerciële bakjes in LA Los Angeles. De internationale luchthaven van Los Angeles heeft een nieuwe manier gevonden om geld te besparen. De bakjes waarin reizigers bij de controle hun schoenen, riemen en andere eigendommen moeten doen, worden nu gesponsord. Volgens een woordvoerder van het vliegveld leveren de advertenties miljoenen dollars op. Foto AP/Ann Johansson A belt and shoes belonging to Louis Mason sits in one of the new trays with advertising that is being used in the safety screening of travelers done by the Transportation Security Administration, at the Los Angeles International Airport in Los Angeles, Wednesday, Jan. 10, 2007. The TSA stands to save millions through the program that requires advertising companies to provide screeners new trays and other items, said Doug Linehan, operations chief for SecurityPoint Media, the St. Petersburg, Fla., company that devised the program. (AP Photo/Ann Johansson)
Commerciële bakjes in LA Los Angeles. De internationale luchthaven van Los Angeles heeft een nieuwe manier gevonden om geld te besparen. De bakjes waarin reizigers bij de controle hun schoenen, riemen en andere eigendommen moeten doen, worden nu gesponsord. Volgens een woordvoerder van het vliegveld leveren de advertenties miljoenen dollars op. Foto AP/Ann Johansson A belt and shoes belonging to Louis Mason sits in one of the new trays with advertising that is being used in the safety screening of travelers done by the Transportation Security Administration, at the Los Angeles International Airport in Los Angeles, Wednesday, Jan. 10, 2007. The TSA stands to save millions through the program that requires advertising companies to provide screeners new trays and other items, said Doug Linehan, operations chief for SecurityPoint Media, the St. Petersburg, Fla., company that devised the program. (AP Photo/Ann Johansson) Associated Press