Brian Jungen

Brian Jungen Spookachtige maskers en schilden staan in kunstcentrum Witte de With opgesteld, boven op sokkels, vastgepind op standaarden. Ze zijn vervaardigd van uit elkaar gehaalde sportschoenen. Soms is de schoen nog herkenbaar, soms helemaal niet; twee Nike-logo's doen dienst als ogen, schoenflappen worden oren. Het is Brian Jungen (1970) te doen om de transformatie die voorwerpen ondergaan wanneer hun oorspronkelijke gebruikswaarde verloren gaat. Brian Jungen tot 11 febr Witte de With, Witte de Withstraat 50, Rotterdam. Di t/m zo 11-18u. Brian Jungen
Brian Jungen Spookachtige maskers en schilden staan in kunstcentrum Witte de With opgesteld, boven op sokkels, vastgepind op standaarden. Ze zijn vervaardigd van uit elkaar gehaalde sportschoenen. Soms is de schoen nog herkenbaar, soms helemaal niet; twee Nike-logo's doen dienst als ogen, schoenflappen worden oren. Het is Brian Jungen (1970) te doen om de transformatie die voorwerpen ondergaan wanneer hun oorspronkelijke gebruikswaarde verloren gaat. Brian Jungen tot 11 febr Witte de With, Witte de Withstraat 50, Rotterdam. Di t/m zo 11-18u. Brian Jungen

Spookachtige maskers en schilden staan in kunstcentrum Witte de With opgesteld, boven op sokkels, vastgepind op standaarden. Ze zijn vervaardigd van uit elkaar gehaalde sportschoenen. Soms is de schoen nog herkenbaar, soms helemaal niet; twee Nike-logo's doen dienst als ogen, schoenflappen worden oren. Het is Brian Jungen (1970) te doen om de transformatie die voorwerpen ondergaan wanneer hun oorspronkelijke gebruikswaarde verloren gaat.

Brian Jungen tot 11 febr Witte de With, Witte de Withstraat 50, Rotterdam. Di t/m zo 11-18u.