Bezetting om een woning te krijgen

Bezetting om een woning te krijgen Parijs, 11 jan. Drie vrouwen turen uit het raam. Zij behoren tot de 300 daklozen, vooral vrouwen en kinderen, die gisteren het kantoor van vastgoedbedrijf Gecina hebben bezet. Met de actie hoopt DAL, een associatie die vecht voor het recht op huisvesting, te bereiken dat Gecina hun een woning geeft. Gisteren werd bekend dat Parijs 600 appartementen gaat huren van vastgoedbedrijven om daklozen te helpen. Foto AFP Three women, part of 200-300 demonstrators that took over the headquarters of the real estate company Gecina in Paris, are looking out the window, 10 January 2007. The demonstrators who lack proper housing take part in an action organized by DAL (Droit Au Logement), an association defending peoples right to a home. The demonstrators, mainly women and children are asking Gecina to supply them with apartments after the government and local authorities announced they would rent 600 flats belonging to private real-estate companies for those in need. AFP PHOTO/MARTIN BUREAU
Bezetting om een woning te krijgen Parijs, 11 jan. Drie vrouwen turen uit het raam. Zij behoren tot de 300 daklozen, vooral vrouwen en kinderen, die gisteren het kantoor van vastgoedbedrijf Gecina hebben bezet. Met de actie hoopt DAL, een associatie die vecht voor het recht op huisvesting, te bereiken dat Gecina hun een woning geeft. Gisteren werd bekend dat Parijs 600 appartementen gaat huren van vastgoedbedrijven om daklozen te helpen. Foto AFP Three women, part of 200-300 demonstrators that took over the headquarters of the real estate company Gecina in Paris, are looking out the window, 10 January 2007. The demonstrators who lack proper housing take part in an action organized by DAL (Droit Au Logement), an association defending peoples right to a home. The demonstrators, mainly women and children are asking Gecina to supply them with apartments after the government and local authorities announced they would rent 600 flats belonging to private real-estate companies for those in need. AFP PHOTO/MARTIN BUREAU AFP