BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST RealismeKomende week vindt voor de vierde keer de kunstbeurs Realisme plaats, de enige beurs die zich uitsluitend richt op de hedendaagse figuratieve kunst. 28 galeries uit Nederland en België tonen er een breed aanbod aan realistische schilderijen, sculpturen en fotografie. Een speciale presentatie is er van studenten van de Wackers Academie, die dit jaar 25 jaar bestaat. Op 18 januari is van 14u30 tot 16u30 uur het symposium Echt-Vals, waar vijf deskundigen zullen spreken over valse kunst. 17 t/m 21 jan Passenger Terminal. Inl www.realismeamsterdam.com François Gervais Francois Gervais, 'La dégustation', 2006, Nico Koster-Galerie Moderne Realisme Amsterdam
BEELDENDE KUNST RealismeKomende week vindt voor de vierde keer de kunstbeurs Realisme plaats, de enige beurs die zich uitsluitend richt op de hedendaagse figuratieve kunst. 28 galeries uit Nederland en België tonen er een breed aanbod aan realistische schilderijen, sculpturen en fotografie. Een speciale presentatie is er van studenten van de Wackers Academie, die dit jaar 25 jaar bestaat. Op 18 januari is van 14u30 tot 16u30 uur het symposium Echt-Vals, waar vijf deskundigen zullen spreken over valse kunst. 17 t/m 21 jan Passenger Terminal. Inl www.realismeamsterdam.com François Gervais Francois Gervais, 'La dégustation', 2006, Nico Koster-Galerie Moderne Realisme Amsterdam

RealismeKomende week vindt voor de vierde keer de kunstbeurs Realisme plaats, de enige beurs die zich uitsluitend richt op de hedendaagse figuratieve kunst. 28 galeries uit Nederland en België tonen er een breed aanbod aan realistische schilderijen, sculpturen en fotografie. Een speciale presentatie is er van studenten van de Wackers Academie, die dit jaar 25 jaar bestaat. Op 18 januari is van 14u30 tot 16u30 uur het symposium Echt-Vals, waar vijf deskundigen zullen spreken over valse kunst.

17 t/m 21 jan Passenger Terminal. Inl www.realismeamsterdam.com