Aankopen Stedelijk

Aankopen Stedelijk Hoe moeten musea geld besteden? Hoe gaan ze om met de macht van de markt? Is het geen tijd dat musea een standpunt formuleren tegenover de veranderende omstandigheden in de kunst? Het komt goed uit dat in het Stedelijk Museum Below the Surface te zien is, een expositie van de belangrijkste aankopen van directeur Gijs van Tuyl en Just in Time, waarop werken waaruit Van Tuyl een keuze mag maken met geld uit het potje Gemeentelijke Kunstaankopen. Just in Time! en Below the Surface resp. t/m 11/3 en 18/2 Sted. Museum, Oosterdokskade 5, A’dam. 10-18u.

Hoe moeten musea geld besteden? Hoe gaan ze om met de macht van de markt? Is het geen tijd dat musea een standpunt formuleren tegenover de veranderende omstandigheden in de kunst? Het komt goed uit dat in het Stedelijk Museum Below the Surface te zien is, een expositie van de belangrijkste aankopen van directeur Gijs van Tuyl en Just in Time, waarop werken waaruit Van Tuyl een keuze mag maken met geld uit het potje Gemeentelijke Kunstaankopen.

Just in Time! en Below the Surface resp. t/m 11/3 en 18/2 Sted. Museum, Oosterdokskade 5, A’dam. 10-18u.