Briefgeheimen

briefgeheimen Houd je iets verborgen wat je eigenlijk kwijt wil? Een onmogelijke liefde, een diep verlangen, iets waarvan je spijt hebt, een familiegeheim: vertel het anoniem. Hoe? Heel simpel: stuur een kaartje naar Briefgeheimen. Vanaf maandag in nrc.next. Zie voor meer informatie www.briefgeheimen.nl en www.nrc.nl/next Geheimen delen op internet De eerste inzendingen voor briefgeheimen.nl.
briefgeheimen Houd je iets verborgen wat je eigenlijk kwijt wil? Een onmogelijke liefde, een diep verlangen, iets waarvan je spijt hebt, een familiegeheim: vertel het anoniem. Hoe? Heel simpel: stuur een kaartje naar Briefgeheimen. Vanaf maandag in nrc.next. Zie voor meer informatie www.briefgeheimen.nl en www.nrc.nl/next Geheimen delen op internet De eerste inzendingen voor briefgeheimen.nl.

Houd je iets verborgen wat je eigenlijk kwijt wil? Een onmogelijke liefde, een diep verlangen, iets waarvan je spijt hebt, een familiegeheim: vertel het anoniem. Hoe? Heel simpel: stuur een kaartje naar Briefgeheimen. Vanaf maandag in nrc.next.

Zie voor meer informatie www.briefgeheimen.nl en www.nrc.nl/next